Annonce:


Gode råd om porcelæn
Her er en række gode råd om porcelæn.

Rengøring af din porcelæn
Den bedste måde at behandle porcelænoverflader på, er at gøre
rent dagligt med en fugtig klud. Vær sikker på at kluden altid er
helt ren, så der ikke er noget der kan rise porcelænet, eller afsætte farve.

Porcelæn toilettet kan normalt rengøres med en toiletbørste. Hvis noget er svært at få af så anvend et badeværelses rengøringsmiddel og lad det virke natten over.

Man må under ingen omstændigheder anvende aggressive
rengøringsmidler der indeholder slibemidler til rengøring at porcelæn. Det er muligt at de fjerner snavset, men det ridser også porcelænet.

Anbefalet rengøringsmiddel til porcelæn
Brug af syreholdig rengøringsmiddel med en pH værdi mellem 1 og 4 anbefales. Rengøringsmiddel med en pH værdi i den neutrale række (5 til 8) er ikke altid velegnet.

Køkkenudstyr
Hvis det er juice og te, så kan dog nemt fjerne sådanne pletter med en blanding af 1 spsk trinatrium-fosfat og 1 quart vand. Efter du har skrubbes med den plet med denne blanding, skyl det med 3 spsk vasketøj blegemiddel, i 1 Quart af varmt vand.

Du kan også bruge eddike og varmt vand og skrubbe din porcelæn med det, ved hjælp af en skrubber.

Vask
Brug af slibende svampe vil efterlade ridser i overfladen, der tiltrækker snavs og pletter på lang sigt. Hvis vasken er nyinstallerede, så brug citron skræl til at vaske det på en ugentlig basis. Skær en citron i halve, gnid det rundt i vasken og lad den hvile i femten minutter. Vask det ud til at finde din vask pletten fri.

Badekar
Du kan rengøre dit badekar regelmæssigt med eddike. Du kan også bruge en blanding af 1 / 2 kop eddike, 1 kop ammoniak, tsk bagepulver og 1 gallon varmt vand.

Kalk på porcelæn
Hvis man har forsømt den løbende forebyggende vedligeholdelse eller kun har brugt et alkalisk middel, og der er tale om en tyk kalkaflejring med en virkelig ru overflade, ser det ud som om porcelænsglasuren er væk. Her skal der skrappe midler til - fosforsyre fortyndet 1:3, eddikesyre 1:2. Det skal sidde og virke lca. 10-15 minutter, hvorefter der skal børstes efter med en stiv børste. Processen kan evt. gentages flere gange efter behov.

Kategorier på sider:

Porcelns lamper Gode rd om porceln Lamper Porcelns legetj Flytning af porceln Royal Copenhagen Atelier porceln Kampagnetilbud Brugskunst Flora Danica Porcelnsfabrik Danmark Porcelns vaske Keramik Aida porceln Bolig ting Kongeligt porceln Porcelnsmaling Porcelns toiletter Porcelns lysestager Rengring af porceln kaffekopper Porceln Porcelns badekar Royal copenhagen Keramik Gaveideer Bing & Grndahl Musselmalet


 Du er her: Porcelæn - Netannoncer Porcelæn -