Annonce:


Aida porcelæn
Indhold på siden:

Aida Cafe 4-pak - Kaffekop med underkop.
4-pak kaffekop med underkop. Fremstillet i porcelæn Tåler mikrobølgeovn: Ja Tåler maskinopvask: Ja.
Kategori: Gryder & pander - Husholdning - Køkkengrej - Til bordet
Poul Pava "Be friends" garden Skål - 25 cm..
Poul Pava "Be friends" garden Skål - 25 cm. Poul Pava's "Be friends" skål er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer, skålen er velegnet til servering af en god salat eller som snackskål. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Aida Cafe 4-pak - Dessert/frokost tallerken.
4-pak dessert/frokost tallerken 19 cm Fremstillet i porcelæn Tåler mikrobølgeovn: Ja Tåler maskinopvask: Ja.
Kategori: Gryder & pander - Husholdning - Køkkengrej - Til bordet
Aida Cafe 4-pak - Suppetallerken.
4-pak suppetallerken 22 cm Fremstillet i porcelæn Tåler mikrobølgeovn: Ja Tåler maskinopvask: Ja.
Kategori: Gryder & pander - Husholdning - Køkkengrej - Til bordet
Poul Pava "Be friends" Skål "Beach" 14 cm - 2 stk. pk..
Poul Pava "Be friends" Skål "Beach" 14 cm - 2 stk. pk. Poul Pava's "Be friends" skåle er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer, skålene er velegnet til servering af en lille anretning eller som snackskål. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida,.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" Rektangulær tallerken, mellem.
Poul Pava "Be friends" Rektangulær tallerken, mellem Poul Pava's "Be friends" rektangulær tallerken er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små karakteristiske figurer i et kunstnerisk.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" desserttallerkener 18 cm. 2 stk. pk..
Poul Pava "Be friends" desserttallerkener 18 cm. 2 stk. pk. Poul Pava's "Be friends" middagstallerkener er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer. Ny model tallerken. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små karakteristiske figurer i.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" skål 9 cm..
Poul Pava "Be friends" skål 9 cm. Poul Pava's "Be friends" skål er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer, skålen er velegnet til servering af en god salat eller som snackskål. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små karakteristiske.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" Rektangulær tallerken, stor.
Poul Pava "Be friends" Rektangulær tallerken, stor Poul Pava's "Be friends" rektangulær tallerken er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små karakteristiske figurer i et kunstnerisk.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" Bordfad - 34 cm..
Poul Pava "Be friends" Bordfad - 34 cm. Poul Pava's "Be friends" bordfad er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer, dette fad er velegnet til servering af en god kage, pålægsfad eller kød/grøntsager. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" Rektangulær fad.
Poul Pava "Be friends" Rektangulær fad Poul Pava's "Be friends" rektangulær fad er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små karakteristiske figurer i et kunstnerisk designunivers. Denne serie.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" Skål "City" 14 cm - 2 stk. pk..
Poul Pava "Be friends" Skål "City" 14 cm - 2 stk. pk. Poul Pava's "Be friends" skåle er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer, skålene er velegnet til servering af en lille anretning eller som snackskål. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida,.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" Rektangulær tallerken, lille.
Poul Pava "Be friends" Rektangulær tallerken, lille Poul Pava's "Be friends" rektangulær tallerken er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små karakteristiske figurer i et kunstnerisk.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" Skål "Party" 14 cm - 2 stk. pk..
Poul Pava "Be friends" Skål "Party" 14 cm - 2 stk. pk. Poul Pava's "Be friends" skåle er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer, skålene er velegnet til servering af en lille anretning eller som snackskål. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida,.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" Skål - 25 cm..
Poul Pava "Be friends" Skål - 25 cm. Poul Pava's "Be friends" skål er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer, skålen er velegnet til servering af en god salat eller som snackskål. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" Skål - 32 cm..
Poul Pava "Be friends" Skål - 32 cm. Poul Pava's "Be friends" skål er produceret i porcelæn, med motiv af de små karakteristiske børne-figurer, skålen er velegnet til servering af en god salat eller som snackskål. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små.
Kategori: Service & bestik - Grydeguru
Poul Pava "Be friends" Saltkar med træ ske.
Poul Pava "Be friends" Saltkar med træ ske Poul Pava's "Be friends Saltkar med træ ske er produceret i porcelæn, og med et flot trælåg. Illustrator Tamara Lara Furrer og Poul Pava har i samarbejde med aida, skabt 13 små karakteristiske figurer i et kunstnerisk designunivers. Denne serie med, ”be friends”.
Kategori: Køkkenredskaber - Grydeguru
V3
Kategorier på sider:

Keramik Gaveideer Kongeligt porcelæn Porcelæns legetøj Bolig ting Bing og Grøndahl Rengøring af porcelæn kaffekopper Gode råd om porcelæn Keramik Porcelænsmaling Porcelæns toiletter Flytning af porcelæn Royal Copenhagen Brugskunst Porcelæns lysestager Porcelæn Atelier porcelæn Porcelæns badekar Kampagnetilbud Royal copenhagen Porcelæns vaske Flora Danica Musselmalet Lamper Porcelænsfabrik Danmark Aida porcelæn Porcelæns lamper
 
 
 Du er her: Porcelæn - Bolig Porcelæn - - Hvad er Porcelæn en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.